RETURURI ȘI SCHIMBURIE

Retururi

Te rugam sa ai in vedere ca unele produse marca Luminita Balazs Fashion , comandate online, nu sunt in stoc ci sunt manufacturate pe comanda, dupa specificatiile configurate de tine – culoare, marime, altele. Luminita Balazs Fashion garanteaza calitatea produsului achizitionat.
Toate materialele folosite în procesul de productie provin de la cei mai performanti furnizori din Europa si au fost supuse unor procese de testare inainte de vanzare.
Produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator si/sau personalizate in mod clar nu pot fi returnate.
Conform OUG 130/2000 art. 10 lit. c) – “Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte […] c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate […].”
Conform OUG 34/2014 art. 16 lit c) – „Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele: […] c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar […].”
Totusi, avand in vedere ca ne dorim sa fii pe deplin multumita de produsele Luminita Balazs Fashion, te asiguram ca vom face tot posibilul sa rezolvam solicitarea ta de retur.

Defecte de fabricație

Satisfactia fiecarui client reprezinta o responsabilitate prioritara pentru noi si de aceea investim toate resursele pentru a-ti oferi cea mai buna calitate atunci cand achizitionezi unul dintre produsele noastre. Te asiguram ca toate produsele Luminita Balazs Fashion sunt verificate minutios, inainte de livrare, astfel incat sa raspunda celor mai exigente proceduri de calitate si conformitate.
Totusi, in cazul sesizarii unor defecte majore de fabricatie te rugam sa ne anunti imediat si implicit se returnezi produsele. In aceasta situatie poti opta fie pentru inlocuirea produselor, fie pentru restituirea contravalorii produselor.
Orice sesizare privind existenta unor defecte de fabricatie dupa o perioada mai mare de 3 zile de la receptia produselor este considerata expirata.

Mărime nepotrivită

In cazul in care este prima ta comanda pe shop@luminitabalazs.ro si in cazul in care nu ai probat produsele noastre, produsul care nu ti se potriveste ca marime poate fi inlocuit cu un produs identic, acelasi model si aceleasi detalii, o marime in plus sau in minus. In aceasta situatie nu se aplica restituirea contravalorii produselor. Returul pentru inlocuirea marimii este acceptat o singura data si pentru un singur produs, si trebuie sesizat in termen de 3 zile de la receptia produsului.
Orice sesizare privind marimea nepotrivita dupa o perioada mai mare de 3 zile de la receptia produselor este considerata expirata.
Totusi, in anumite situatii, ne rezervam dreptul de a refuza inlocuirea produselor care nu se potrivesc ca marime, conform OUG 130/2000 art. 10 lit. c) si/sau OUG 34/2014 art. 16 lit. c).
Retururile pentru marime nepotrivita nu se aplica produselor achizitionate in cadrul promotiilor / produselor primite cadou.
NOTA: Nu se inlocuiesc produse dintr-un model cu produse din alt model.
NOTA: Nu se accepta retururile repetate pentru marime nepotrivita.

Procedură de returnare

In cazul in care doresti sa returnezi / schimbi un produs Luminita Balazs Fashion trebuie sa ne comunici explicit aceasta intentie, in termen de 3 zile de la receptia produsului, fie pe email la shop@luminitabalazs.ro
Dupa analizarea solicitarii tale, iti vom confirma detaliile solutionarii returului.
Produsele acceptate pentru expediere trebuie expediate in maxim 5 zile de la primirea confirmarii pe email. Contacteaza firma de curierat rapid, pastreaza confirmarea de trimitere (AWB)
Toate taxele de returnare sunt suportate si achitate integral, in avans, de tine.
Te vom anunta imediat ce returul tau a fost receptionat la atelier si verificat dpdv al conformitatii cu conditiile de returnare. Ne rezervam dreptul de a accepta sau de a refuza returul tau numai dupa ce produsele au fost verificate dpdv al conformitatii cu conditiile de returnare.
Ia cazul in care produsele nu sunt returnate in termen de 5-7 zile de la confirmarea returului pe email, sunt deteriorate, returul are expeditor incert / care nu poate fi identificat, ne rezervam dreptul de a refuza returul si/sau de a-ti trimite inapoi produsele, pe cheltuiala ta.
In cazul in care produsele sunt returnate cu etichetele lipsa/deteriorate, ne rezervam dreptul de a retine suma ocazionata cu deprecierea produselor, care iti va fi comunicata explicit pe email, sau de a-ti trimite inapoi produsele, pe cheltuiala ta.
In cazul in care returul este refuzat si iti vom trimite produsele inapoi, iar pachetul este refuzat de tine ne rezervam dreptul de a retine toate sumele achitate.
In cazul in care returul se solutioneaza cu un schimb, noul produs va fi expediat in termen de maxim 5-7 zile lucratoare de la receptia si verificarea produsului returnat.
In cazul in care returul se solutioneaza cu restituirea contravalorii produsului, aceasta se va efectua in termen de maxim 15 zile lucratoare de la receptia si verificarea produsului returnat.

Condiții de returnare

Produsele returnate trebuie sa fie noi, nefolosite, nespalate, fara urme de uzura fizica sau deteriorare.
Produsele trebuie sa fie returnate cu etichetele originale nedeteriorate.
Ne rezervam dreptul de a refuza si implicit de a trimite inapoi catre tine orice produs care nu indeplineste intocmai si cumulativ toate conditiile de returnare de mai sus.
Toate taxele de returnare sunt suportate si achitate integral, in avans, de tine.
NOTA: Nu acceptam pachete cu plata ramburs. Nu acceptam pachete al caror expeditor nu poate fi identificat. Nu ne facem responsabili pentru pachetele piedute sau deteriorate la transport. Nu ridicam colete de la Posta Romana sau orice alt oficiu postal.
NOTA: Solicitarile repetate de retur de catre acelasi client pot fi considerate abuz.

Restituirea contravalorii produsului

In cazul in care returul se solutioneaza prin restituirea contravalorii produsului / schimbul cu produse existente pe stoc, urmatoarele taxe nu se vor restitui – taxa de livrare standard sau expres (inclusiv in cazul promotiilor referitoare la taxa de livare), taxele vamale, comisioanele bancare, diferentele de curs valutar in cazul platilor in EUR, alte taxe specifice dupa caz.
In cazul livrarilor internationale in afara UE nu se vor restitui taxele specifice fiecarei destinatii facturate separat de firma de curierat.
Restituirea contravalorii produsului, cu exceptia taxelor care se retin, se va efectua prin transfer bancar in contul de pe care a fost efectuata plata, in termen de maxim 30 zile lucratoare de la receptia si verificarea produsului in fabrica. Te vom anunta pe email imediat ce restituirea contravalorii produsului a fost procesata.

RELATII CLIENTI

Pentru orice sugestie, recomandare, observatie te rugam sa ne scrii la shop@luminitabalazs.ro sau sa ne contactezi la numarul 0737. 530. 338 de Luni pana Vineri intre orele 10:00 – 18:00.