Bine ai venit!

Brand-ul Luminita Balazs Fashion a fost infiintat in Targu Mures in anul 2015 si a devenit cu rapiditate unul dintre cele mai mari branduri din Romania. Astazi Casa de Moda distribuie colectiile in mai multe magazine din tara, lucrand rochii la comanda si peste hotare in mai multe tari.
In 2015 am decis sa-mi urmez pasiunea si am deschis atelierul de creatie, locul unde prind viata povesti care aduc zambet in viata femeilor care calca pragul Universului meu.
Luminita Balazs Fashion este un manifest pentru intoarcerea la feminitate, un brand despre femeia fascinantă in frumusetea ei. O reala poveste despre iubirea eterna, frumusete pura, simplitate si naturalete.
Sunt intrebata foarte des daca realizez rochii fara probe. Raspunsul este da, majoritatea tinutelor pleaca spre destinatii, fara probe. O echipa intreaga, impreuna cu mine lucram atent cu toate informatiile primite de la cliente, vorbesc personal cu clientele oferindu-le consultanta in alegerea modelului. Dupa stabilirea modelului, clientele primesc detalii despre modul in care isi pot lua singure masurile inclusiv un video.
Toate colectiile sunt realizate in propriul atelier.

No Comments

Post A Comment