LUMINITA BALAZS FASHION

Tinutele LUMINITA BALAZS FASHION sunt recunoscute pentru feminitatea, rafinamentul, autenticitatea si eleganta desavarsita, fiind realizate cu pasiune in propriul Atelier de Creatie.

a

LUMINITA BALAZS FASHION – POVESTEA MEA

Iubitoare de arta si frumos, in Octombrie 2015 deschideam primul Showroom ,,Galeria de Stil Luminita Balazs” la Targu Mures, un spatiu plin de emotie, locul in care pot fi admirate povestile care prind viata in atelierul propriu de creatie. Creatiile LUMINITA BALAZS FASHION sunt realizate cu maiestrie si pasiune fiind dedicate femeilor pentru care eleganta, rafinamentul si finisajele rochiilor sunt nepretuite, fiecare rochie are o poveste, fiecare femeie care calca pragul Galeriei are propria poveste care ii imbraca trupul si ii face sufletul sa vibreze.

Luminita Balazs Fashion reprezinta o mare provocare si placere pentru mine. E un sentiment extraordinar sa vezi cum creste, cum aduci bucurie la atatia oameni. Este prilejul de a descoperi frumosul din sufletul celor care doresc sa imbrace creatiile mele si de a ma bucura de fericirea de pe chipul lor, din ochii lor. Alaturi de mine se afla o echipa profesionista cu multi ani de experienta, pasiune si talent.

Creatiile LUMINITA BALAZS FASHION sunt realizate cu maiestrie si pasiune fiind dedicate femeilor pentru care rafinamentul si finisajele rochiilor sunt nepretuite.

SHOWROOM-UL LUMINITA BALAZS FASHION

Echipa LUMINITA BALAZS FASHION va sta la dispozitie prin consiliere profesionala in showroom-ul aflat pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 Nr. 117A, parter, un loc incarcat cu emotie unde veti descoperi creatiile LUMINITA BALAZS FASHION intr-o atmosfera relaxanta. Impreuna vom gasi modelul potrivit pentru dumneavoastra.

a
a

ATELIERUL DE CREATIE

In atelierul de creatie prind viata cele mai spectaculoase si elegante povesti LUMINITA BALAZS FASHION.
Magia din spatele rochiilor incepe in atelierul LUMINITA BALAZS FASHION, unde intreaga echipa isi dedica intreaga creativitate, imaginatia si daruirea pentru a lucra manual fiecare detaliu al rochiei ce urmeaza a fi purtata. Pasiunea pentru arta si frumos isi spune cuvantul cu fiecare detaliu cusut sau brodat manual in atelierul LUMINITA BALAZS FASHION.